Njih vredi poslušati: U braku su skoro 70 godina, a ovo su njihovi saveti!

Njih dvoje definitivno imaju šta da vam kažu o braku…

Izvor: Guliver/Getty Images/jacoblund

Iako su se venčali 1951. godine, kažu da su i posle toliko decenija veoma zaljubljeni jedno u drugo. Imaju desetoro praunučadi i razumeju kakav je pritisak biti roditelj i plaćati račune, znaju da to često može da dovede do svađe, ali Paulin savetuje parovima da nikada ne ležu u krevet ljuti. 

A Džefri, koji je inače radio kao vodoinstalater, kaže da su reči koje usrećuju njegovu ženu: “Izvini, ja sam pogrešio”.

To što imaju različita interesovanja znači i da uvek imaju o čemu da razgovaraju za stolom, smatra ovaj vremešni bračni par.

Ona dodaje da je njen suprug uvek zasmejava, čak i posle skoro sedam decenija braka. Poslednjih godina je bila bolesna, imala je čak 21 operaciju, a Džefri je sve vreme bio uz nju.

“Džefri je uvek uz mene, zna svaki bolnički restoran širom Britanije, pa čak i na Tenerifima jer sam jednom bila i tamo. Kada su nam po povratku poslali veliki račun, rekao je ‘ne brini o plaćanju, posećivaću te iz zatvora'. Uvek me zasmejava”, ispričala je ona. “Važno je da uvek imate smisao za humor jer je život previše kratak”.

Kažu da su zajedno stvorili stotine nezaboravnih uspomena sa različitih putovanja i sve su to dokumentovali u albumu koji je Džefri poklonio svojoj supruzi.

Pored toga što zajedno uživaju u avanturama, smatraju da je, da bi ljubav tako dugo opstala, jako važno ne shvatati stvari previše ozbiljno. A verovatno pomaže i to što joj on svakog jutra kuva čaj i sprema doručak.

“Budim se uvek sat vremena pre nje da bih mogao da čitam i odnesem joj čaj i doručak u krevet. Male stvari su jako važne, a svakog dana se i poljubimo i pomazimo”, zaključuje Džefri.