Njima nije dosadno: Dečku radi frizure, on u tome zbilja uživa

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

FRIZERI KAŽU: DAME U GODINAMA BOLJE IZGLEDAJU S KRAĆOM KOSOM

Heidi Lee Oley frizerka iz Atlante, Georgia, zbog pandemije koronavirusa je morala privremeno zatvoriti svoj frizerski salon. 

Za vrijeme pandemije ona i njen dečko Geoff izolirali su se u obiteljskoj kolibi na sjeveru Georgije kako bi pobjegli iz grada.

‘Nismo izlazili iz kuće, samo zbog hrane, što je šok za nas koji živimo gradskim životom, ali to je ono što treba učiniti kako bi se smanjilo širenje pandemije' rekli su za Boredpanda. 

Heidi ne nedostaju samo ljudi s kojima radi, već i njeni klijenti. Međutim, ona i dalje radi s jednim od njih, a to je Geoff, kojemu ona svaki dan karantene radi, nadasve zanimljive frizure.

Star Wars Geoff

Geoff je softverski inženjer, a njegova je kosa zapravo ono što je privuklo pozornost kod Heidi kada su se prvi put upoznali prije dvije godine. 

Nakon što je Heidi objavila na internetu fotografije njihovog frizerskog eksperimenta, fotografije su postale prava internetska senzacija. 

Geoffrey Winehouse 

– Znala sam da ću tjednima biti bez posla, moguće i mjesecima, pa sam odmah kad je on sjeo za računalo, počela mu kovrčati kosu. Rekla sam mu: ‘napravit ću od tebe George Washingtona‘ – rekla je Heidi za Boredpandu.

Heidi je uvijek plela Geoffovu kosu dok bi on radio za računalom. 

Geoff ide na maturalnu zabavu: tema 90-te

– Zabavno mi je, a on voli da mu se igram s kosom, to je win-win situacija – nadodala je.

Heidi je inače specijalizantica za bojanje, ali kaže kako je nekad zabavno izaći iz svoje  zone komforta i naučiti neke nove tehnike. 

Ovaj par dobiva toliko zahtjeva za sljedeću frizeru da Heidi ne misli da će uskoro ponestati bez ideja.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

LJEPOTA U KUĆNOJ IZOLACIJI: ŠTO S TREPAVICAMA, NOKTIMA I BOJOM?

POGLEDAJTE NOVI VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

(24sata.hr)