Novi Wellness keks je sve što vam treba ovog proleća!

Proleće je stiglo, a to nam najbolje signalizira naše telo željno buđenja, dobrih i svežih ukusa, energije. Sa prvim sunčevim zracima, na rafovima prodavnica našli smo upravo ono što nam je i bilo potrebno: Novi Wellness keks sa crvenim voćem preliven jogurtnim prelivom.

Sveže, slatko, zdravije – taman da nam vrati preko potrebnu energiju. Kao da svaki zalogaj ovog hrskavog keksa govori kao je vreme da se probudimo, razigramo.

Osim neverovatnog ukusa, ovaj keks sadrži i:

Vlakna 5,4g na 100 grama.

Vitamin B6 0,91mg (65%) na 100grama.

Tu su naravno i 100% integralne žitarice, a pored vitamina B6 koji je važan za održavanje normalnog energetskog metabolizma, tu su i tiamin i niacin.

Ako vam nedostaje energije i osećate prolećni umor, skuvajte sebi šoljicu kafe i par ovih integralnih keksića i uživajte u prvim zracima proleća.

Osećaćete se zadovoljno, srećno, razgirano – živo! Videćete, posle ovog ništa vam više neće biti teško: ni posao koji mora da se uradi, ni kuća koja mora da se sredi, ni domaći zadatak sa decom koja čeka da se završi.

Ali pre „teških“ poslova, pripremite svoje telo i um, priuštite sebi momenat opuštanja uz Wellness keks sa crvenim voćem ijogurtnim prelivom.

Čisto uživanje čeka u hrskavim zalogajima čeka vas da zajedno razigrate proleće!

foto: Promo