Od masnih naslaga nije ostao ni trag! Smršala je neverovatnih 10 kg!

Kako bi kilogrami brzo nestali neophodo je ubrzati metabolizam. A da bi on dobro funkcionisao potrebno je birati prave namirnice, one koje mogu da ubrzaju njegov rad i pokrenu razgradnju masnih naslaga.

Milena (56)  je mesec dana jela samo odeđene namirnice i uspela da skine neverovatnih 10 kilograma.

“Celog života se borim sa  viškom kilograma, a samo mi je ovaj režim ishrane pomogao da liniju dovedem u red”.

Evo na kojim namirnicama se bazirao njen jelovnk:

Belo meso i riba

Belo meso ili riba su sjajan način da unesete proteine i da ubrzate metabolizam. Proteini se daleko brže razgrađuju nego masti i ugljeni hidrati, pa zato metabolizam brže radi kada jedete ovu hranu.

Mahunarke

Pasulj, boranija, grašak i slične mahunarke su odlični pokretači metabolizma zbog obilja proteina i vlakana. Osim toga bogati su vitaminima i mineralima. Podrazumeva se da se jedu obarene, kao dodatak glavnom jelu, a nikako kuvane sa jakom zaprškom.

Probiotici

Namirnice bogate probioticima su jogurt, sir i oslatli mlečni proizvodi. Oni pomažu u pražnjenju i čišćenju creva i ubrzavanju metaolizma, a samim tim i mršavljenje. Za skidanje kilograma je neophodno birati one sa manjim udelom mlečnih masti.

Orašasti plodovi

Ovi plodovi najbolje hrane mišiće i učestvuju u njihovoj izgradnji. Tako ćete zadržati mišićnu masu, a osloboditi se sala.

Kofein

Kafa i namirnice koje ga sadrže drastično ubrzavaju metaboilizam i dovode do toga da se hrana dosta brže vari.