Oglasili se BIVŠI MOMCI Nejmarovog novog očuha!

Nakon što su mediji izvestili o tome kako je čuveni fudbaler reagovao na vest da je njegova majka u vezi s 30 godina mlađim muškarcem, stiže nova priča o ovoj porodici

foto: Instagram

Nadin Gonsalveš (52), majka brazilskog fudbalera Nejmara, nova je zvezda tabloida, a za sve je kriv njen ljubavni život.


Ona je nedavno stupila u vezu s manekenom Tijagom Ramosom (22), a sve je oduševila Nejmarova reakcija, a više o tome pročitajte OVDE.

Kako danas javljaju mediji, sve Tijagove bivše ljubavi su — muškarci.

Marketinški stručnjak Irinaldo Oliver izjavio je, naime, za list O Dia da je bio u vezi s Tijagom i nabrojao još nekoliko muškaraca koji su bili s njom, a jedan od njih je i Nejmarov kuvar!


Bio sam s Tijagom od 2017. do kraja 2018 — ispričao je on i dodao da je bio šokiran kada je čuo da je njegov bivši dečko u vezi s majkom najpopularnijeg brazilskog fudbalera. — Znam da je gledao žene, onako, sa strane, ali nikad ga nisam video ni s jednom od njih.


Pročulo se i da je Tijago Ramos bio u vezi s biznismenom Eduardom Pereirom iz Salvadora, a ovaj je to potvrdio i otkrio da su njih dvojica delila stan tri godine.

( Glossy )