ON JE JUGOSLOVENSKA MUZIČKA LEGENDA, A ONA JE KRENULA NJEGOVIM STOPAMA:Tifina ćerka je talentovana i lepa kao lutka!FOTO

Foto: Printscreen/RTS/Lud noć

Sara Vojičić, ćerka Mladena Vojičića Tife, pevača legendarnog benda Bijelo dugme, je talenat za muziku nasledila od oca i uspešno zaplovila muzičkim vodama i to kao pevačica jednog gotik metal benda.

Sara je interesovanje za muziku pokazala još u detinjstvu, što je usavršila upisom u muzičku školu. Imala je, kaže, visoke ambicije kad je reč o violini, ali je “pevanje ipak presudilo”.

Mlada pevačica je u nedavnom intervjuu otkrila da joj je otac najveća podrška, ali i da joj je dao najvažnije savete.

“Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim”, rekla je jednom prilikom.

“Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama”, dodala je.

(Stil.kurir.rs)