Onda se ona udala za bogataša i prestala da se doteruje! (FOTO)

Bivša manekenka i glumica Džeri Hol od svojih početaka u svetu šoubiznisa  plenila je pažnju stilom života. Možda ponajviše brakom s legendarnim rokerom i frontmenom Roling Stonsa Mikom Džegerom, a danas brakom s medijskim mogulom Rupertom Murdokom, koji je od nje stariji čak 25 godina.

Džeri je kao zanosna lepotica osvojila Mikovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim te su nakon toga odlučili da prekinu vezu, a razlog je navodno bila njegova nevera i afere s drugim ženama. Ali i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala.

Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.

“Imala sam aferu s Robertom, ali Mik me preklinjao da mu se vratim. Mislila sam da će se promeniti u jednom trenutku, ali nikad nije. Njegove akcije s drugim ženama bile su poprilično gadne, ali to je bila jedina stvar koja me nervirala kod njega”, bila je izjavila u jednom od intervjua.

Dogodilo se to sve nakon što je kao jedna od pet sestara iz malenog teksaškog gradića Gonzaleza otišla u Pariz sa samo 800 dolara s namerom da postane manekenka, što joj je zahvaljujući atraktivnom izgledu i uspelo. Odlazak u daleku Francusku sugerisala joj je majka, koja je bila velika obožavateljka filmske industrije i filmova te je i sama maštala o glumačkoj karijeri.

Džeri je do danas ostvarila mnogo više od toga, a sada sa 64 godine uživa u ljubavi s Rupertom Murdokom, sa kojim se verila 2016. godine, a vest o veridbi objavljena je u novinama Tajms, čiji je on vlasnik. Iste su se godine venčali, a zajedno provode svaki slobodni trenutak i uživaju u putovanjima na kojima ih paparaci prate u stopu.

Ali osim Mika i sada Ruperta, u njenom ljubavnom životu trag su ostavili i umetnik Endi Varhol, istoričar Adam Zamojski, osnivač Microsofta Paul Alen, producent Džordž Vaud, igrač kriketa Šejn Varne i preduzetnik Varvik Hemsli.

Od njene mladenačke lepote malo je ostalo, ali Džeri se danas ne opterećuje previše izgledom, već uživa u životu i ljubavi koju je pronašla pod stare dane.