Osam urnebesnih priča o osveti bivšim momcima

Raskidi su po pravilu grozni i ko vam kaže suprotno – laže. Dok u nekom prekid veze sa voljenom osobom izaziva tugu, nekima čak i olakšanje, a u ovim djevojkama je izazvan bijes i nisu odoljele da se svojim bivšim dragim momcima osvete na najluđi mogući način.

Slatko ćete se nasmijati (jer mi jesmo)…
#1 Uvrede preko Netflixa


“Nakon što smo prekinuli još sam imala pristup njegovom porodičnom Netflix nalogu. Iskoristila sam to tako da sam stalno mijenjala korisnička imena u “Varalica”, “Lažljivac” ili “Onaj koji ne zna sa ženama”. Neko je mijenjao imena koja bih stavljala u prvobitno, ali me nije odjavio, kao da ih je zanimalo šta ću sljedeće da napišem…”
#2 Pseća posla
“Pas mi je imao dijareju u stanu pa sam iskoristila odjeću koju je ostavio kod mene da lijepo očistim nered.”

#3 Pucanje po šavovima
“Olabavila sam šavove na svim njegovim pantalonama, tako da kad god negde sjedne mu puknu. To je bilo neposredno prije raskida, kao da sam predosjetila šta treba da uradim.”
#4 Tempirana bomba
“Nakon raskida se nastavio je da koristi moj HBO nalog. Znala sam to, ali sam čekala do nekoliko minuta prije početka nove sezone ‘Game of Thrones’ i onda promijenila lozinku. I dalje se time naslađujem.”
#5 Lažna uzbuna
“Saznala sam da me je zapravo cijelu našu vezu varao i kada smo prekinuli, zamolila sam svoju trudnu cimeriku da se popiški na test za trudnoću i ostavila mu ga pred vratima, bez ikakve poruke. Kasnije sam saznala da je plakao i neke djevojke diskretno zapitivao da li je test njihov.”
#6 Poziv na se*s
“Kada smo završili vezu, blokirala sam njegov broj, ali sam napravila profil pod lažnim imenom na jednoj dating aplikaciji i svim momcima koje bih upoznala tamo, dala sam njegov broj. Ne znam epilog priče, ali sigurno bih se dobro zabavila gledajući njegovu zbunjenu facu dok ga razni muškarci zovu na date ili seks”.

#7 Odličan šoping
“Nakon raskida, shvatila sam da je u mom stanu ostala jedna njegova nova košulja, koju još nikad nije obukao, niti skinuo etiketu. Vratila sam je u prodavnicu i rekla da sam izgubila račun pa sam je zamijenila za novu haljinu.”
#8 (Ne)par obuće
“Kada sam dolazila po svoje stvari nakon prekida veze nije ga bilo kod kuće (hvala bogu). Uzela sam mu (ok, ukrala) po jednu cipelu iz svakog para i bacila u obližnji kontejner.”
(Ljepota i zdravlje)