Ostaćete bez teksta kako danas izgleda na pragu sedme decenije! (FOTO)

Foto: PrintscreenJutjub/Maggie Wheeler on Seinfeld

Ljubitelji kultne serije “Prijatelji” sigurno se sećaju glumice Megi Viler koja je sve očarala ulogom čuvene Dženis, naporne devojke Čendlera Binga.

Iako je 1994. godine došla na set sa idejom da će uraditi samo jednu epizodu, ispostavilo se da je odradila dobar posao, te je zapala za oko kako kreatorima serije tako i publici.

Svojom sporednom ulogom definitivno je obeležila sezonu serije, a svi se sećaju njene rečenice “Oh moj Bože”, koja je izazivala smeh. Njen glas je mnogima bio iritatantan, ali je šarmirala svojim izgledom.

“To je bio proces. Smeh je nastao spontano na prvoj probi. Znala sam da ću se mnogo smejati na snimanju jer je Metju Peri (Čendler Bing) neverovatno duhovit. Taj smeh mi je bio potreban kao zaštitna mera kad god bih radila sa njim”, rekla je nedavno u emisiji Opre Vinfri.

I dok su neki glumci iz ove popularne serije podvrgnuli estetskim zahvatima, Megi i šesnaest godina nakon snimanja izgleda dobro. 

Važio je za najfatalnijeg muškarca 90-tih: Životna priča Kevina Kostnera! (FOTO)

Iako je danas sa 59 godina na pragu sedme decenije, godine joj odlično stoje.

Harala je muzičkom scenom 90-ih sa grupom Luna, a onda potpuno nestala: Evo kako danas izgleda Maja! (FOTO)

Glumila je i u serijama “Kalifornikacija”, “Seinfeld”, “Will i Grace” i “Svi vole Raymonda”. Megi je rođena i odrasla u Njujorku. Ima dvoje dece sa suprugom Danijelom Vilerom.

Pre udaje za kralja bila je u braku sa jednim profesorom: Ovaj skandal joj nikad nije oprošten! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)