OTKRIVAMO OVE INTIMNE TAJNE! Kad čujete šta MUŠKARCI primećuju tokom seksa neće vam biti dobro

a odgovori bi vas mogli iznenaditi.,

Šta tačno znači biti dobar u seksu? Jesu li to iskustvo i veštine ili je reč o nekim potpuno drugim činiocima? Devet muškaraca otkrilo je šta za njih znači da je žena dobra u krevetu, a odgovori bi vas mogli iznenaditi.

Entuzijazam

– Entuzijazam je ključan.Takođe da vole da eksperimentišu sa svojom seksualnošću, odnosno da mogu otvoreno razgovarati o svojim željama i maštarijama, tako da se oboje osećamo sigurno i prihvaćeno. Ali ključna stvar je entuzijazam.

Hemija

– Njena hemija sa mnom. Najbolji seks koji sam imao bio je sa ženama koje su najviše želele seks i koje su bile vođene strastima. Muškarci, poput žena, žele da se osećaju poželjno. Kada mi žena šapuće na uho i govori mi koliko me želi i kako sam joj privlačan, onda je to najbolji seks koji ću imati. Takođe ću joj se istovremeno dati više.

Maženje nakon seksa

– Kada mi daje znakove da uživa u mojem telu, bez obzira da li mi to govori ili mi fizički pokazuje. Ako posle želi maženje, to je uvek predivno.

Komunikacija

– Svi su različiti. Sve dok imate seks, trebate biti otvoreni i komunicirati jedno s drugim. I uvek je dobro da kažete šta vam odgovara za vreme seksa.

Otvorenost

– Kada je otvorena u vezi sa svojim seksualnim željama i prema onome što joj pruža dobar osećaj.

Bez osuđivanja

– Seksualna kompatibilnost. Imam nekoliko fetiša i volim da pronađem devojku koja je barem otvorena za istraživanje, čak i ako to zapravo nikad ne činimo. Radi se o tome da se prijatno osećam u spavaćoj sobi, bez straha od osude. Takođe, najseksipilnija stvar koju žena može imati u krevetu je samopouzdanje.

Bonus video:

(Espreso.rs/Novosti magazin)