OVAJ poznati glumac bio je PRVA LJUBAV Seke Sablić!

Harizmatični glumac koji nas je napustio pre dve godine u mladosti je šarmirao jednu od najpopularnijih glumica na Balkanu.


foto: Damir Dervišagić

Simpatični glumac kog su svi zavoleli zbog njegovog dara za komediju osvojio je u mladosti srce koleginice koja je, isto tako, popularna kao izvrsna komičarka – Jelisavete Seke Sablić!


Božidar Stošić je po završetku Akademije za pozorišnu umetnost bio član pozorišta Boško Buha, kada je i počela njegova ljubav s uvek nasmejanom glumicom.


foto: Damir Dervišagić


Ona, ipak, nije potrajala, ali je Seka oduvek isticala samo najlepše reči kada je govotila o Božidaru. Tako je bilo i nakon što je Srbijom 2018. godine odjeknula vest koja je sve rastužila – da nas je Stošić napustio u 81. godini.


– Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano Nisam znala da je bolestan – izjavila je Sablićeva.

– Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu.

( Glossy.rs )