Ovako stilizovane bićete šik od jutra do mraka! (FOTO)

Instagram / karla_deras, Foto: Instagram / karla_deras

Oštre linije, naglasak na jedno rame i odsutnost drugog kombinacija su koja daje svakom izgledu šik efekat. Leto nas i ove godine vraća modelima na jedno rame kao modnom trendu koji na decentan i odmeren način otkriva malo kože i ističe detalje poput jednako efektnih asimetričnih minđuša koje savršeno nadopunjuju jednako asimetrične linije topova, haljina i drugih modela na jedno rame.

Topovi na jedno rame ovog se leta nalaze na listi najpopularnijih modela. Za razliku od prošlih godina kada su se u središtu kolekcija isticale raskošne bluze na jedno rame, leto 2021. donelo je fokus na jednostavnije modele poput majice bez rukava na jedno rame i klasične košulje.

Osim topova koje ćemo nositi u kombinaciji s farmericama i mini suknjama, elegantnim pantalonama širokih nogavica i suknjama midi dužine, silueta na jedno rame ove se sezone istakla i među najpoželjnijim modelima haljina te trendi modelima jednodelnih i dvodelnih kupaćih kostima.

Od ležernosti jednostavnog topa na jedno rame do romantičnih i minimalističkih haljina, komadi na jedno rame savršeni su dodatak svakoj letnjoj garderobi za kojim ćemo neretko posegnuti u potrazi za efektnim večernjim stajlingom, ali koje ćemo jednako rado nositi unutar ležernih svakodnevnih kombinacija.