Ove namirnice treba jesti svaki dan!

Ova hrana će vam pomoći da se oslobodite nagomilanih toksina u plućima. Kada su pluća čista, manja je šansa od oboljevanja od raka, kao i od raznih respiratornih infekcija.

Evo koje namirnice su najbolje: 

Kukuruz

Kukuruz šećerac sadrži beta-Kriptoksantin koji je jak antioksidant i štiti pluća od nastanka raka.

Brazilski orah

U sebi sadrže veću koncentraciju selena nego bilo koja druga namirnica, a kako i on važi za jedan od najjačih prirodnih antioksidanata, pa ne bi bilo na odmet da se oni što češće nađu na vašem stolu.

Beli i crni luk

Beli luk je neverovatan čistač pluća. Pored uloge čišćenja pluća, beli luk je takođe neverovatan proizvod za borbu protiv raka. I beli i crni luk mogu sprečiti mnoge bolesti, kao što su infekcije i rak pluća. Ono što je takođe zanimljivo u vezi belog luka i crnog luka je da oni sprečavaju širenje raka kod pacijenata sa dijagnozom raka pluća.

Đumbir

Đumbir će vam pomoći da sprečite toliko bolesti i pomoći će vam da se oslobodite toksina nagomilanih u plućima. Možete piti čaj od đumbira, koji će olakšati disanje, ili možete jednostavno dodati malo đumbira u jelo u obliku začina.

Narandža

Pomorandže takođe sadrže Kriptoksantin koji vam može pomoći da smanjite rak pluća.

Kopriva

Kopriva je veoma korisna za dezinfekciju pluća i borbu protiv raka. Čaj od koprive se tradicionalno koristi za ispiranje usta i grla i takođe može pomoći u borbi protiv raka pluća.