Ovi trendovi iz 70-ih se ponovo vraćaju na velika vrata! (FOTO)

Ove jeseni modnu scenu su preplavili najrazličitini trendovi. Ponuda je veća nego ikada, pa tako svaka žena može da pronađe nešto za sebe. 

Na velika vrata su se vratli i komadi koji su bili aktuelni tokom 70-ih godina. Ako već niste, vreme je da nabavite sledeće: 

1. Čizme iznad kolena

Ovaj model je bio vrlo popularan tokom 70-ih, a ove jeseni je pravljenje autfita bez njih gotovo nezamislivo. 

 2. Haljine na preklop

Dajana fon Firstenberg je neko kome se u svetu mode veruje i čija reč je zapovest. Ona kaže da svaka žena mora da ima jednu ovakvu haljinu. Osim što je trenutno veliki hit, odlično stoji svima.

3. Monohromatski stil

Trend oblačenja jedne boje od glave do pete je zapravo potao aktuelan tokom 70-ih godina prošlog veka. Ništa manje aktuelan nije ni danas. Izaberite omiljenu boju i ispratite ovaj zanimljiv stil.

/kolaž

4. Odelo

Odela nisu rezervisana samo za muškarce i poslovne prilike. Ovaj stil je svakim danom sve popularniji, a žena u dobro skrojenom odelu izgleda neverovatno moćno i privlačno. Ovako obučene bićete spremne da osvojite ceo svet.

5. Majice sa natpisom 

Majice, bluze i duksevi sa ispisanim zanimljivim porukama su ponovo in. 

6. Slip haljine

Ovaj model haljina je bio u trendu i letos, ali modnu listu nije napustio ni tokom ove sezone. Slip haljina u kombinaciji sa čizmama i džemperom može odlično da izgleda.

7. Marame

Odličan aksesoar koji će svaki autfit učiniti zanimljivijim.