Ovo je BAŠ SVE što je Kejt Blanšet obukla otkad je kročila u Veneciju


Možda na 77. izdanje Međunarodnog filmskog festivala nije stiglo mnogo holivudskih superzvezda, ali tu jedna od vodećih, čiji će stil svakako nadomestiti izostanak velikih imena


Australijska glumica Kejt Blanšet (51) je sinonim za grasioznost i izvanredan stil, a da od nje i ovog puta možemo da očekujemo neočekivano pokazala je čim je stigla u Veneciju.


Ovogodišnja predsednica žirija prvi put je u ovom jadranskom gradu viđena u vro šik izdanju — ponela je bele pantalone šireg kroja, prikladan predimenzionirani sako s dvorednim kopčanjem, klasičnu belu košulju i trendi masku o kojoj će se još dugo pričati. Reč je o modelu koji košta svega četiri dolara, a podseća na rolku. Ovoj kombinaciji dodala je cipele “oksfordice” i vrlo praktičnu crnu torbu.


I za svoje sledeće pojavljivanje, tj. za fotografisanje članova žirija Kejt je rešila da se ne pojavi u haljini, koju su njeni obožavaoci željno čekali budući da je poznata po bajkovitim i vrlo romantičnim i kreativnim izdanjima. Ovog puta je očarala u prugastom kombinezonu Đorđa Armanija, koji posebno privlači pažnju zbog pravaca pruga, ali i činjenice da je Blanšetova odabrala izuzetno upečatljiv crveno-crni pojas. Ovako efektnom izdanju nije trebalo ništa više osim klasičnih crnih salonki, a nakit i šminka su — kao i obično u slučaju Kejt — bili umereni.


Haljinu je Kejt čuvala za samo otvaranje festivala i, očekivano, bila najbolje odevena! Glumica se pojavila u očaravajućoj toaleti Estebana Salazara. U pitanju je model sirena-kroja s interesantnim širokim rukavima s belim porubom, zbog koje je bilo nemoguće primetiti bilo koga pored lepe australijske glumice, a posebno je zanimljivo to što smo Blaneštovu već videli u ovom izdanju!

Ona ju je nosila 2015. godine, na londonskoj premijeri filma Kerol, a ovog puta joj je dodala statement ogrlicu juvelirske kuće Pomellato, dok joj je kosa nešto kraća, zbog čega je još snažniji akcenat na gornjem delu.

( Glossy )