Ovo je dijeta Nikol Kidman!(FOTO)

GLUMICA JE NAŠLA SVETI GRAL ISHRANE

Glumica izgleda zaista besprekorno, i svako ko tvrdi drugačije je ili slep ili ljubomorn. a, evo čemu duguje svoju vitku liniju i sjajnu formu.

Nutricija
22.06.2021. – 18:32h

Autor:
Stil/Hello

Savršena figura krasi je od kada je zasijala na glumačkom nebu Holivuda. Nikol Kidman nikada nije krila da o svom izgledu i zdravlju veoma vodi računa, a ako ste se pitali u čemu je njena tajna i kako joj polazi za rukom da svih ovih decenija bude tako vitka, odgovor je konačno stigao.

Australijska glumica praktikuje poseban režim ishrane, poznatiji kao dijeta 80 : 20. On podrazumeva da 80 odsto vremena jedete zdrave namirnice, a da se preostalih 20 opustite i uživate u omiljenim slatkišima, grickalicama i testu.

foto: EPA / Nina Prommer

‒ Uopšte nisam striktna kada je reč o ishrani. Jedem sve, ali umereno ‒ otkrila je glumica u intervjuu za „Los Angeles Times“. ‒ Trudim se da 80 odsto namirnica koje unosim budu zdrave… ponekad to padne na 70 odsto. Ali, mislim da je najvažnije da nađete ono što vama odgovara, a ja sam zaista puna energije.

Nikol Kidman

Nutricionisti podržavaju ovakav režim ishrane jer ne podrazumeva izbacivanje nijedne grupe namirnica, niti opsesivno brojanje kalorija. Dodatno savetuju da se obroci unapred planiraju kako bi postojala bolja kontrola nad hranom koja se unosi.

(Stil.kurir.rs)