Ovo je suprug lepe reporterke Jelene Nikolić

Jedno od najšarmantnijih TV lica u našoj zemlji je večito nasmejana Jelena Nikolić, reporterka emisije “Jutro”.

foto: Instagram

Plavokosa novinarka koja nas svako jutro izveštava o događajima iz različitih sfera u periodu letnjih odmora će, kao i njena koleginica Bojana Bojović, menjati urednicu i voditeljku jutarnjeg programa na TV Prva Jovanu Joksimović.


Iako je veoma mlada, Jelena Nikolić iza sebe ima veliko novinarsko iskustvo, a mnogi je se sećaju još iz dana kada su Srđan Predojević i Jovana Joksimović radili na Pinku i kada je lepa Jelena bila njihova saradnica.


Ono što je manje poznato o njoj jeste da je godinama srećno udata, a pre nego što je izgovorila sudbonosno “da” znali smo je kao Jelenu Milevski.


Kako je jednom prilikom ispričala, Darka Nikolića, svog kolegu i danas supruga, upoznala je dok su bili mladi volonteri na Pinku, a navodno su jedno drugom bili konkurencija i zbližili se kroz rivalstvo.


Darko i Jelena i danas sarađuju u emisiji “Jutro”, a na njihovim profilima na društvenoj mreži Instagram može se videti da, i pored toga, ne mogu da dosade jedno drugom i da provode mnogo vremena zajedno — uvek nasmejani, uvek zagrljeni.

( Glossy )