Ovo je sve što vam treba za miran i kontinuiran san!

Od hrkanja pati veliki broj ljudi, mada deblji kraj uvek izvuku oni koji spavaju pored osobe sa pomenutim problemom.


Ono je izuzetno iritirajuće i smeta ljudima da imaju miran san, što kulminira tako što osoba ustaje neispavana i lošeg raspoloženja.

Za efikasnim rešenjem u borbi sa hrkanjem godinama se intenzivno radilo, jer ne samo što je hrkanje uzročnik stresa, ono može da izazove i mnogo ozbiljnije komplikacije. Napokon, ovu upornu pojavu možete rešiti na prirodan i efikasan način, bez operacije i čekanja.

Hrkanje može naneti vašem organizmu veliku štetu – od poremećaja respiratornog trakta, problema sa kardiovaskularnim oboljenjima, do apatije i nervoze. Međutim inovativno rešenje – proteza protiv hrkanja – će vam pružiti miran san i slobodno disanje!


foto: promo

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti, a vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja.Ujedno proteza eliminiše i škrgutanje zubima u toku sna.


foto: promo

Ovaj refleksoterapijski preparat možete kupiti na sniženju danas OVDE, po ceni od 4.060 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502.

*Količine su ograničene.