Ovo su slavni muškarci koji svoje supruge vole još od srednje škole! (FOTO)

Iako slavne osobe i stabilne, dugogodišnje veze i brakovi najčešće ne idu ruku pod ruku, dugi i srećni brakovi postoje i u ovom svetu. Između ostalog, među slavnim glumcima, sportistima, pevačima ima i onih koji su svoje ljubavi upoznali još u srednjoj školi. Izdvojili smo sedam takvih parova među kojima je ljubav planula još u srednjoškolskim klupama, a vole se i danas.

1. Bono Voks i Ali Stjuart

Pevač popularne grupe U2 svoju buduću suprugu Ali Stjuart upoznao je kada su oboje pohađali istu školu u Dablinu. Venčali su se u jesen 1982. kada je Bono imao 22, a Ali 21 godinu. Njihova priča teče i dalje, a zajedno imaju četvero dece.

Bono i Ali

2. Džon Bon Džovi i Dorotea Harli

Par se upoznao u srednjoj školi, a venčali su se u tajnosti 1989. godine. Tokom zaustavljanja u Los Anđelesu za vreme turneje njegovog benda, pevač je svoju srednjoškolsku ljubav odveo u Las Vegas i venčali se u jednoj od tamošnjih kapelica. Zajedno imaju četvoro dece, kćerku i tri sina.

Džon i DoroteaDžon i Dorotea

3. LeBron Džejms i Savana Brinson

Američki košarkaš i njegova supruga pohađali su istu srednju školu u Akronu u američkoj saveznoj državi Ohajo. Dugogodišnju vezu krunili su brakom 2013. godine. Imaju troje dece.

Lebron I SavanaLebron I Savana

4. Džef Denijels i Kejtlin Trudo

Američki glumac poznat po ulozi u komediji “Glup i gluplji” suprugu je upoznao u srednjoj školi u Mičiganu. Venčali su se 1979. godine kada je glumac imao 24 godine i u braku su dobili troje dece.

Džef I KejtlinDžef I Kejtlin

5. LL Cool J i Simon Smit

Pevač, glumac i voditelj svoju je buduću suprugu upoznao kada su oboje bili tinejdžeri. Venčali su se 1995. godine i imaju četvoro dece.

Ll Cool J sa suprugom Ll Cool J sa suprugom

6. Ron Hauard i Šeril Eli

Poznati filmski reditelj, koji je između ostalog dobio nagradu Oskar za režiju za film “Briljantni um“, suprugu je upoznao u srednjoj školi, a postoji priča da je sa svojom devojkom provodio toliko vremena da su mu roditelji na kraju dopustili da se viđaju dva puta nedeljno. Njihova ljubav krunisana je brakom 1975. godine kada je on ima 21, a ona 22 godine. Imaju četvoro dece.

Ron i ŠerilRon i Šeril

7. Snup Dog i Šanti Tejlor

Ovaj par dokaz je da svaka veza ima dobre i loše faze. Kalvin Kordozar Brodus, danas poznatiji kao Snup Dog, svoju suprugu upoznao je u srednjoj školi. Venčali su se 1997. godine, a onda rastali 2004. Međutim, uskoro su odlučili svojoj ljubavi dati još jednu šansu i 2008. godine obnovili su zavete. Imaju troje dece.

Snup Dog sa suprugomSnup Dog sa suprugom

(Stil.kurir.rs)