Paparaci ovekovečili BIZARAN trenutak iza kuće Bena Afleka

Popularni glumac doživeo je novi krah: nakon razvoda i višegodišnje borbe protiv alkoholizma koja ne ide uvek sjajno, raskinuo je s glumicom Anom de Armas


Ako je postojala ikakva nada da se glumci Ben Aflek (48) i Ana de Armas (32) pomire, ona je nestala kada je oskarovac bacio njenu kartonsku verziju u kontejner — bukvalno.


Paparaci su u blizini Aflekovog doma uslikali muškarca s maskom na licu i šeširom na glavi kako u kontejner ubacuje karton s fotografijom lepe glumice, a spekuliše se da je u pitanju Benov brat i poznati glumac i oskarovac Kejsi Aflek.

A life-sized cardboard cutout of Ana de Armas from inside Ben Affleck’s residence was seen being thrown out into a trash can. (January 18, 2021) pic.twitter.com/4bxxDC97WZ

— Ana de Armas Updates (@ArmasUpdates) January 19, 2021

U pitanju je, inače, kartonski isečak u prirodnoj veličini koji su paparaci prvi put videli letos, kada su se najpre Aflekova deca igrala njom, na kojem vidimo glumicu kako leži na stomaku dok se osmehuje.

Ben Aflek, Ana de Armas

Mediji, inače, uveliko pišu da je Benovoj sreći s Anom definitivno došao kraj.


Ben se više ne viđa s Anom. Ona je raskinula. Njihova veza je bila komplikovana. Ana ne želi da živi u Los Anđelesu, a on mora jer tu stanuju njihova deca — objasnio je za People izvor blizak (bivšem) paru.

( Glossy )