Pet rečenica koje muškarci govore prije nego što prevare ženu

Najgora stvar koju vam partner može napraviti.

Prevaru mnogi smatraju najgorom stvari koju vam partner može napraviti. Ako jedan od partnera vara onoga drugoga, uglavnom nešto nije dobro u vezi. Prije nego što dođe do toga, postoje različiti znakovi.
Naprimjer, ako čuješ jednu od ovih rečenica, moraš biti na oprezu.
Imam osjećaj da me više ne cijeniš.
Ova rečenica otkriva da on vjerovatno nije više toliko sretan kao prije te se osjeća zanemarenim. Naravno, to ne znači odmah da će te uskoro prevariti, ali može doći do toga. Ako se jedan od partnera osjeća premalo cijenjeno, može se dogoditi da potraži (seksualnu) potvrdu kod druge osobe. Ako načne tu temu u razgovoru, važno je da otvoreno popričate te zajedno nešto napravite da se situacija promijeni.

Oprosti što ti nisam odgovorio na poruku. Bio sam u stresu.
Čak i da ima brdo neriješenog posla na stolu – vremena za kratku poruku sigurno uvijek može pronaći. Dakle, ako on odjednom više ne odgovara redovito na poruke, moguće je da je to znak da ima neke druge (ili je kod druge) prioritete. Pozovi ga ljubazno na razgovor kako bi otkrila zašto ti više ne odgovara.
Na poslu je bilo OK.
Ovdje se ne radi o značenju rečenice, nego o kratkom odgovoru. Dok je prije detaljno pričao o tome kako je proveo dan te s veseljem pripovijedao razne dogodovštine, kratak i štur odgovor znak je za opasnost. Dakle, vrijeme je da sjedneš s njim i porazgovaraš.

Idemo nešto novo isprobati u krevetu.
Ako ti je duže vrijeme seksualan život jednoličan, općenito je dobro kad jedan partner želi isprobati nešto novo. Ali, to bi moglo značiti i da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom. Shvati njegove želje ozbiljno i isprobaj – naravno, jedino ako se slažeš s tim što je predložio – nešto novo. Tako možete zajednički riješiti problem, nanovo zapaliti plamen u vezi, a i on će biti zadovoljan te neće morati tražiti satisfakciju negdje drugdje.
To je tek za nekoliko mjeseci. Još ne bismo trebali razmišljati o tome.
Ako tvoj partner ne želi raditi dugotrajne planove, to bi mogao biti znak da nije siguran što će biti s vama za nekoliko mjeseci. Onda je krajnje vrijeme za razgovor kako bi otkrila imate li jednake misli o budućnosti.
(Avaz)