Poboljšali su zdravlje, a OVO im je najviše pomoglo!

– Baš je kada je počela epidemija, počele su i moje muke. Nisam mogla uz stepenice, gubila sam dah, a na levoj strani nisam nikako mogla da ležim. Doktor je rekao, posle svih analiza, da imam anginu pektoris i da mi treći srčani zalistak nije u redu. Pretpostavio je da bi morao da usledi operativni zahvat – kaže Amra (54), iz BiH.


– Nisam imala gušenja, ali sam osećala u grudima kao da me pritiska ogromno kamenje. Dešavalo mi se da mi zalogaj zastane u grlu, i ja ne bih imala snage da progutam od zanemoćalosti. Sustigao me je i povišeni krvni pritisak, kao posledica stresa. Naime, firma je otišla pod stečaj i već duže vreme ne radim. Suprug mi je takođe imao zdravstvene tegobe, a bavio se poslom gde je snaga i te kako potrebna. Nije bilo vreme za posustajanje, jer smo u godinama u kojima možemo da budemo veoma aktivni.

– Na internetu smo, dok smo tražili nekakav prirodni preparat koji bi nam pomogao sa našim stanjem, naišli na proizvode Bio-Teo Centra, i mogu reći da nas je to spasilo. Procenili smo da su njihovi proizvodi nešto što bi moglo da nam poboljša stanje, pa smo naručili komplete br. 1 za ublažavaje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, kao i komplete br. 6 za pluća i disajne puteve.

– Ja sam popila četiri kompleta br. 1 i mnogo se bolje osećam. Manje sam nervozna, bolje spavam i odmornija se budim. Lakše obavljam poslove i uvek sam spremna za razgovor. Olakšanje sam osetila već posle prvog kompleta, a bolje je i mom suprugu.

Kako nam je potvrdio i Amrin suprug, izuzetno se oseća, i izdvaja kapi Antistres kao one koje su najviše doprinele da se stabilizuje i oseti jače.

– Čim se anksioznost stabilizovala, sve je krenulo na bolje. Oboje imamo samo reči hvale za Bio-Teo proizvode, svima preporučujemo oba kompleta, i ljudi nam se javljaju da bi nam se zahvalili, dakle, ima rezultata i kod drugih. Dve godine sam studirao medicinu, a i bavim se travama, znam njihovu moć i mogu da kažem da su ove biljne tinkture melem za srce i pluća. Antistres kapi su zaista dragocene, jer prosto izvade čoveka iz depresije i ne dozvoljavaju potištenost i da se osetite bezvoljno. Inače, pre svega ovoga kod lekara nikada nisam bio. Uvek sam se osećao zdravo i jako. Volim da radim, pa mi je ova privremena slabost dosta teško pala.

– Zaista smo srećni što smo odabrali Bio-Teo proizvode, koji su nam za zaista kratko vreme vratili kvalitet života – zadovljno na kraju dodaje Amra.

Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem

 

hangar
foto: promo

 1. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića,
 2. Poboljšava cirkulaciju,
 3. Čisti krvne sudove,
 4. Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima,
 5. Reguliše holesterol i trigliceride,
 6. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića),
 7. Otklanja posledice infarkta,
 8. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca,
 9. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve

 

hangar
foto: promo

 1. Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta,
 2. Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma,
 3. Rastvara i smekšava sluz,
 4. Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP,
 5. Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj,
 6. Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća,
 7. Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i biljne kapi br. 16 ImunoDetox, o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.