Porodila se Kardi Bi, a njihova PRVA FOTOGRAFIJA je VEST DANA u svetu poznatih

Jedna od najturbulentnijih veza u svetu slavnih dobila je drugu krunu, a Kardi Bi i Ofset postali su roditelji po drugi put!


Reperka Belkalis Almanzar, mnogo poznatija kao Kardi Bi porodila se i na svet donela svoje drugo dete! Ona sa suprugom Ofsetom već ima ćerkicu Kalčr, a kruna njihove ljubavi i više nego turbulentne veze stigla je 4. septembra.

Kardi je rodila dečaka i objavila fotografiju sa Ofsetom i bebom na svom Instagramu. Njih dvoje, čak i u bolničkom krevetu, vole da su okruženi luksuzom, pa su pokriveni Luj Viton ćebetom.

“Već ga i porodica i prijatelji toliko vole. Jedva čekamo da ga upoznamo sa braćom i sestrama”, rekao je par u izjavi za Pipl.

Inače, Ofset pored ćerke Kalčr, koju je dobio sa Kardi, iz prethodnih veza ima troje dece: Džordana, Kodija i Kaleu.

Kardi je u julu potvrdila da čeka drugo dete tako što je objavila svoju golišavu fotografiju na kojoj je prekrivena belom bojom i držeći trudnički stomak. Istog dana se pojavila u Dolče & Gabana kombinezonu na dodeli BET nagrada, pridruživši se Ofsetu i njegovoj grupi Migos tokom performansa

Mediji su više puta pisali o Ofsetovoj preljubi, a javna je tajna da je reper prevario Kardi ubrzo nakon što je rodila Kalčr. Tada su se rastali, ali ne zadugo. Mada su se čule glasine kako Ofset čeka bebu s drugom ženom, Kardi je to demantovala i istakla da je on nije ni prevario.

( Glossy )