Poziv za rijaliti dobio je tri dana pre tragedije, ali je odbio učešće!

Želeo je da više vremena provodi sa porodicom, a ne na malim ekranima.


foto: Dado Đilas

Dalibor Andonov Gru poginuo je pre godinu dana vozeći kajt na Dunavu.

S reperom je produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.

 

“Gru je voleo izazove i adrenalin i bilo mu je drago što su ga pozvali da bude deo njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije video u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinovima i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanja da ne želi čak ni o uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mestu i ni po koju cenu nije želeo da mesecima bude razdvojen od njih “– priča izvor blizak pokojnom reperu, koji je poginuo samo tri dana nakon što je „Zadruga 3“ počela.

 

Prema rečima Gruovog prijatelja, on je poslednjih godina imao nekoliko poziva za učešće u rijalitijima, ali ga to nije interesovalo:

 


foto: instagram

“Da je ušao u taj rijaliti, kobnog dana sigurno ne bi vozio kajt u Zemunu. Međutim, njegova tadašnja odluka bila je na mestu, jer niko nije ni mogao da zna šta može da se desi. Posle sahrane smo pričali o tome da bi bilo dobro da je pristao da uđe u rijaliti, ali on je poslednjih godina odbijao pozive pošto sebe nije video kao neko ko može da bude deo te ekipe.”

 

Gru je, podsetimo, bio učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“ i često je u intervjuima govorio o razlozima zašto sebe više ne vidi u takvim programima.

 

“Ne bih ušao opet u rijaliti, iako sam pre mesec dana dobio poziv. Jednom sam probao, video kako to izgleda, i to je dovoljno. Jedina stvar koja bi me motivisala da uđem jeste ogroman novac, ali s obzirom na to kako rijaliti danas izgleda, taj ogroman novac ne postoji “– govorio je Gru.

 

 

 

 

 

( Kurir.rs )