Poznate lepotice ovako izgledaju u danima izolacije! (FOTO)

Poznate lepotice pokazale svoje pravo lice

S obzirom da nas je poslednjih nedelja korona virus naterao da sedimo kod kuće, malo ko se uopšte trudi da se doteruje i šminka za boravak u izolaciji. I u svetu bogatih i slavnih je slična situacija. Poznate lepotice se proteklih dana javljaju iz svoja četiri zida potpuno prirodne, bez trunke šminke, pozivajući fanove na društvenim mrežama da ostanu kod kuće

Star look
10.04.2020. – 11:24h
Autor: Stil/Tportal.hr

Helen Miren,

Iako smo većinu njih navikli da gledamo na glamuroznim događajima, crvenom tepihu ili naslovnim stranama časopisa, slavne lepotice pokazale su da smo u ovim tmurnim vremenima svi jednaki, od krvi i mesa. Iza tone šminke i svetla reflektora kriju se sasvim obične žene koje se u svoja četiri zida ponašaju isto kao i svi mi.

I one jedva čekaju da stignu kući, izađu iz haljina, izuju štikle, navuku pidžamu, skinu šminku i puste kožu da diše, a protekli dani su kao stvoreni za to. Neke dane provode na suncu u svom dvorištu, neke na udobnom kauču, a neke u šetnji prirodom, ali sve do jedne pokazale su svojim pratiteljima da im šminka nije potrebna da bi izgledale i osećale se lepo.

Pogledajte koje se sve poznate lepotice se ne stide da se pojave na društvenim mrežama bez trunke šminke.

Helen Miren

Bar Rafaeli

Dženuari Džons

Ivanka Tramp

Kejt Hadson

Zoe Saldana

Aleksa Čang

Dru Barimor

Maraja Keri

Gvinet Paltrou

Šeron Stoun

Hejli Biber