PRAKTIČNE, UDOBNE, UVEK U MODI! Kraljica Leticija u udobnim čizmama kakve SVAKA žena mora da ima

Jedna od tajni stila španske kraljice nesumnjivo je to što je njen garderober pun komada koji su večni trend


Supruga kralja Felipea VI od Španije kraljica Leticija posetila je sa svojom svitom Honduras, koji je nedavno pogođen uraganima Jota i Eta.


Ona u ovu srednjoameričku zemlju nije stigla praznih ruku ― avionom španske kraljevske porodice doletela je noseći pošiljku s potrepštinama za tamošnje stanovništvo pogođeno uraganima, a to je samo prva donacija i tek će uslediti nove pomoći.


U skladu sa situacijom, španska kraljica opredelila se za stil koji ne značajno drugačiji od njenog uobičajenog poslovnog modnog izraza, ali je ponovo pokazala da ona i te kako pliva u situacijama kada se izlazi “na teren”.

Ona je, naime, odabrala krem pantalone, klasičnu belu košulju koju potpisuje Masimo Duti i kanađanke modne kuće Panama Džek, a tu je i crveni prsluk organizacije “Španska saradnja”, koja predstavlja skup više pojedinaca i institucija zahvaljujući kojima Španija pomaže zemljama u razvoju u iskorenjivanju siromaštva. Najviše pažnje modnih portala privukle su, međutim, čizme, uvek aktuele gležnjače pune pete idealne i na pertlanje koje su idealne za duže hodanje.


Kako je jedan obožavalac španske kraljevske porodice na sajtu koji prati svaki korak kraljice Leticije prokomentarisao, u pitanju je stil bez besmislenih komada i opterećenja modom i potpuno usmeren na zadatak koji je pred Felipeovom suprugom. Praktično, udobno, a ipak upečatljivo!

( Glossy )