Predstavljamo vam najlepše haljine u ovom dezenu! (FOTO)

Modni dizajneri su na svojim revijama još tokom zime i proleća, najavili da se tufne vraćaju u modu na velika vrata. Retro motiv koji su nosile naše bake – ponovo je in!

Novi – stari trend sa velikim zadovoljstvom prigrile su i modne influenserke, pa tako možemo videti najtazličitije odevne predmete sa ovim motivom na njihovim modnim blogovima i Instagram profilima.

Tufne su zastupljene na različitim odevnim predmetima, u sitnijem i krupnijem formatu i u najrazličitijim kombinacijama boja i materijala.

Međutim, dizajneri su, ipak, kada je tufnasti dezen u pitanju, akcenat stavili na najženstveniji odevni predmet – haljinu!

Haljine sa tufnama osmišljene su od najsvedenijih, preko onih za plažu, do “street” fazon haljina i elegantnih haljina za večernje izlaske. I sve su sa tufnicama!

Moramo da se složimo da ovaj vintidž dezen odiše ženstvenošću i elegancijom, a u isto vreme je svež i razigran, jednom rečju – pravi letnji dezen!

Jedino što vam preostaje, ako ste fan tufnastog dezena – jeste da odaberete model i boju haljine za sebe i ovog leta ponesete tufnice u svom fazonu!

(Stil.kurir.rs)