Prelepa Srpkinja pobegla od rata, danas živi KAO U BAJCI

Malo je poznato da je Mis univerzuma za 2015. godinu rođena u Bosni i Hercegovini


Početkom ove godine Monika Radulović, bivša mis Univerzuma, rodila je svoje prvo dete, a ona i njen suprug sinu su dali ime Luka, koje ih podseća na korene, s obzirom da su oboje poreklom sa naših prostora.


Uprkos tome što je od porođaja prošlo samo šest meseci, ova lepotica izgleda neverovatno dobro i već je dovela liniju u red.

 

Slavna 30-godišnjakinja često na svom Instagram profilu objavljuje fotografije sa sinčićem, a vidi se da joj majčinstvo i te kako prija — nikada nije izgledala bolje! Monika zaista blista od sreće, kao i njen muž Alesandro Ljubičić, a gotovo da nema fotografije na kojoj njihovo lice ne krasi ogroman osmeh.

 


Par je razmenio bračne zavete u martu 2018, a pre toga su bili četiri godine u ljubavi.


Inače, atraktivna brineta je rođena u Bosni i Hercegovini, a u Australiju, gde i danas živi, stigla je kao 4-godišnja devojčica u vihoru rata na našim prostorima. Roditelji su joj Srbi, a na dalekom kontinentu život su gradili od nule.

 

 Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga — izjavila je svojevremeno Monika.

 

 

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje — diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua Survivor.

 


Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama — na Instagramu je prati gotovo 115 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

 

 

( Izvor: Žena.blic.rs )