Prizor koji se retko viđa! (FOTO)

Holandska kraljica Maksima u društvu supruga, kralja Vilem -Aleksandera, letnji odmor provodi u Grčkoj, na Mikonosu gde uživaju u kupanju, šetnjama i plovidbi jahtom.

Kraljica Maksima, rodom Argentinka, letnje dane u društvu supruga provodi na grčkom Mikonosu. Kraljevski par odmara na jahti, a 49-godišnja Maksima uskočila je u bikini sa gornjim delom bez naramenica. Uživala je u kupanju, dok je suprug radije boravio na jahti, ali zato joj je džentlmenski pomogao da iziđe iz mora što ih je, očigledno, još i dobro zabavilo.

Holadski kraljevski par upoznao se 1999, a u braku su od 2002. i imaju tri kćerke. Kralj Vilem – Aleksander 2013. seo je na tron i tako postao prvi muškarac na holandskom tronu od 1890. godine te s 46 godina i najmlađi evropski kralj.

Njegova strast su avioni, a zahvaljujući pilotskoj dozvoli više od 20 godina bar dvaput mesečno kao kopilot upravljao je KLM-ovim avionom, doduše u tajnosti jer se kao kopilot nije morao predstavljati putnicima.

Avijacija mu je hobi koji ga, kako kaže, opušta nakon kraljevskih dužnosti i omogućuje mu da se fokusira na nešto sasvim drugo. U mladosti je voleo zabave, a smirio se nakon što je upoznao uspešnu poslovnu mladu ženu iz Argentine Maksimu .

“Zaljubio sam se u ovakvu Maksimu kakvu vidite – spontanu, zanimljivu, dobru. Nije nam uvek bilo lako, niti će uvek biti, ali nadam se da će uvek ostati osoba ista kakva je danas”, rekao je jednom prilikom holandski kralj.

Maksima na ne krije da njenim venama teče vrela krv i za sebe kaže “Ja sam Latina i to ću uvek biti. Ja plešem, pevam i uvek ću plesati i pevati”.

Uvek nasmejana kraljica omiljena je među holandskim narodom, čak i više od kralja.