Rešite se bolova u zglobovima na potpuno prirodan način!

Za razliku od standardne medicine koja koristi lekove da bi se otklonio postojeći bol, biljna terapija ima jedan potpuno drugačiji pristup.


foto: Prodimedia

Pošto pojavu ovih bolesti mogu znatno da ubrzaju razne infekcije i virusi koji protutnje kroz naš organizam, kao i alergijske pojave, nepravilna ishrana, lekovi koje uzimamo, u osnovi pravilnog pristupa lečenju je pre svega zdrav način života.

Zdrava ishrana i prirodna terapija čajevima i preparatima na bazi svežeg lekovitog bilja daje odlične rezultate, jer pomaže našem organizmu da se očisti od svih otrova i toksina koji se u njemu gomilaju.

Baš takav je Reumatin čaj – prirodan i delotvoran. Njegove aktivne supstance su:

 Viola – jer pomaže pri lečenju artritisa.

 

Agrimoniae – jer sadrži korisne aktivne materije, uključujući katehin, polifenol, antioksidans, tiamin, vitamin B, kao i kvircitrin – antioksidans i protivupalno sredstvo.

 

Salviae – jer je žalfija stimulans, diuretic, podstiče izbacivanje vode iz tela i ekspektorans – sredstvo za iskašljavanje koje ima anti – inflamatorno, antioksidantno i antimikrobno svojstvo.

Hangar
foto: promo

Upotreba:

Reumatin čaj se pije 1L dnevno, do 30 minuta posle glavnih obroka.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po 50% nižoj ceni – 2.590 rsd.

* Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu prirodnih preparata za drav i kvalitetan život.