Retro minimalizam: Pet modela sandala koje će se nositi u ljeto

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kombinezon: Nosi se od jutra do mraka u pet stilskih formula

Outdoor sportovi osvojili su modnu scenu ne samo praktičnom odjećom, već i sandalama sa čičkom koje danas imaju sve ljepši izgled, a opet izuzetno su udobne i dostojne kavice u gradu i stylish outfita.

Dvije do tri deblje trake jedan su od prepoznatljivih detalja omiljenih ljetnih sandala, a tu su i mekani potplati koji ovaj model čine udobnim i odličnim za sve generacije. Ako nemaju metalne kopče, tu je praktičan čičak.

Hit japanke u neon nijansama više izgledaju kao sandale i imaju deblji potplat te dolaze u klasičnim varijantama koje više imitiraju urbanu obuću, nego detalj za plažu.

Espadrile s prepoznatljivom, fragilnom teksturom od špage, donose novi tip elegantne obuće te su idealne za sve urbane, ali i morske stilske kombinacije.

Sandale s potpeticom, te već slavne natikače, dio su gradske modne priče i popularnije od klasičnih ljetnih salonki. Ove su praktične, u raznim tonovima, tu i tamo s prošivenim detaljima. Prepoznatljiv im je i potplat – na prednjem djelu uglatog dizajna.

Blistavi lančani detalji pojavili su se kao efektni dodaci mnogih kreacija na pistama, ali i u uličnoj modi. Uglavnom krase super jednostavne niske modele sandala i daju im dozu glamura. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Kombinezon: Nosi se od jutra do mraka u pet stilskih formula

POGLEDAJTE VIDEO Dean Kotiga: #ZAJEDNO24SATA

(24sata.hr)