Romantika može biti svaki dan: Ideje za nju i njega

Ove godine prema anketi stranice eHarmony dosta parova otkrilo je kako ne namjerava posebno slaviti ni obilježavati Dan zaljubljenih. Stručnjaci kažu kako nam je pandemija i sve promjene koje su s njom došle promijenila i rutinu partnerskih odnosa.

– Iako se čini štetom da parovi okreću leđa Valentinovu, dugoročno bi to moglo biti dobro. Pokazivanje ljubavi i uvažavanja ne smije se ograničiti samo na jedan dan u godini – kaže urednica Georgette Culley za Sun.
Stoga ona predlaže uvođenje nekih vrućih izazova i seksi igrica koje možete koristiti i za Valentinovo, ali i bilo koji dan u godini.
Evo nekih njenih ideja za to:Ostavite slatke i romantične poruke na Post-itu po kući kako bi se osjećali cijenjeno.Dajte partneru ljubavni kupon koji ćete zamijeniti za besplatnu masažu ili otmjeni obrok.Začinite svoju subotnju večer igricom strip pokera ili zavrtite bocu.Iznenadite ih pod tušem i uvedite senzualni piling da im ubrza puls.Ponudite se obavljati kućanske poslove svako malo i obucite pritom svoje najseksi donje rublje.Dajte im personaliziranu knjigu vaših najromantičnijih i najseksi uspomena.Ostavite čokolade na jastuku – kakao oslobađa endorfine i povećava protok krvi i u genitalijama.Pitajte ih (pošaljite poruku ako ste sramežljivi) koja je njihova omiljena seksi fantazija i oživite je kasnije.Pripremite piknik za spavaću sobu s jagodama umočenim u čokoladu – oboje su afrodizijaci.Umjesto čestitke za Valentinovo, napišite erotsko ljubavno pismo u kojem ćete im reći kako i gdje ih želite.Vježbajte skupa, jer zajedničko vježbanje pojačava libido i jača odnose.Predložite digitalni detoks od ekrana za jednu noć svake sedmice i posvetite im svoju nepodijeljenu pažnju.Sastavite popis pjesama koji imaju posebno značenje za vas oboje, poput vašeg prvog plesa.Uprljajte se u kuhinji zajedničkim satovima internetskog kuhanja, a zatim. . .Pretvorite svoju dnevnu sobu u kino, zajedno s kokicama, za filmski maraton.Rano se iskradite iz kreveta i vratite uz vruću kafu i ukusan doručak.Poljubite ih – ne samo prije seksa, već kad se najmanje nadaju i najviše cijene.Pohvalite im izgled kako biste ih podsjetili kako su seksi.Napravite im vruću pjenušavu kupku i napunite kupatilo senzualnim mirisnim svijećama.Pošaljite poruku iz druge sobe, samo ‘Volim te’ ili nešto drsko za izgradnju seksualne napetosti.Stavite im malo seksi donjeg rublja u njihovu radnu torbu, uz napomenu.Pokušajte im poslužiti njihov omiljeni koktel goli.Pokrenite zajednički kalendar i pokažite da ste ozbiljni planirajući praznike i događaje za budućnost.Pretvorite svoju spavaću sobu u hotelski apartman za medeni mjesec sa šampanjcem i laticama ruža na krevetu.Kada gledate televiziju, pokažite svoju naklonost milujući im ruke ili masirajući stopala.Zatražite njihov savjet kako bi osjećali kao da cijenite njihovo mišljenje i inteligenciju.Istražite Kama Sutru i preuzmite glavno mjesto u spavaćoj sobi, mijenjajući uobičajenu rutinu.Ispunite im jednu želju – mora biti besplatna, ali osim te, to može biti bilo šta. . .  (Ljepota i zdravlje)