Ruška Jakić prošla je kroz BOLAN period, a onda javno progovorila o SVEMU!

Ruška Jakić za sebe kaže da je danas srećna žena ali i ne krije da je u životu imala mnogo teških trenutaka.


foto: Dragan Kadić

Popularna voditeljka jednom prilikom otkrila je kako se sve u njenom životu promenilo onog trenutka kad je oprostila svima koji su se povredili, pa čak i bivšim ljubavima.

– Čovek kad oprosti skine ogroman teret sa sebe. Ima i onih koji misle da je lako oprostiti, ali se varaju. Lako je izgovoriti, ali treba to uraditi iz duše. U mom životu je bilo ljudi koji su mi radili o poslu, egzistenciji, životu i mislila sam da im nikad neću oprostiti, ali sam vremenom shvatila da ako to ne uradim, ja nikad neću biti u miru sa sobom. Kome sam sve oprostila? Svima za koje sam mislila da neću moći, pre svega onim ljudima kojima koji su mi naneli najveći bol. Kad sam oprostila shvatila sam da su mi pomogli, otvorili mi mnoga vrata, ali i da sam deo krivice nosila i ja – ispričala je Ruška za domaće medije prošle godine, pa nastavila:

– Prvo sam oprostila bivšem mužu koji me je prevario, a pretodno sam se dugo hemijski čistila od svega što mi je uradio. Kad sam ga pozvala da razovaramo našli smo se u jednom kafiću. Tad sam mu rekla da sam mu zahvalna na tome što je bio divan tata mom detetu, divan zet mojim roditeljima, sve sam mu duboko oprostila, ali sam u svemu videla i deo svoje krivice. On je nakon svega što sam mu rekla plakao kao kiša. Oprostila sam i ocu mog deteta jer sam shvatila da sam ga mnogo volela i da mi je doneo najveću sreću, a to je moja Ana – zaključila je Ruška.

( glossy/Žena.rs/Bgonline )