Sada je glumac otkrio pravu istinu!

O prijateljstvu Džordža i Amal Kluni sa kraljevskim parom Megan i Harijem priča se godinama, a sve je započelo kada su se holivudski glumac i advokatica našli među zvanicama na kraljevskom venčanju 2018. godine.

Holivudski glumac i lepa advokatica su tada u crkvi stajali na važnim mestima, pored ostalih zvanica bliskih mladencima i porodice, zbog čega su mnogi pretpostavili da su veoma bliski sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa.

Jesenji stajling sa stilom: Kejt Midlton u crvenom kaputu, jednostavno, a otmeno izdanje! (FOTO)

Međutim, sada je otkrivena istina, koja će sve iznenaditi.

Naime, Džorž i Amal pre ceremonije nisu ni poznavali kraljevski par.

Međutim, čini se kako je Džordž drugim zvanicama venčanja ispričao kako on i Amal ne poznaju dobro Harijai Mehan, tvrdi novinarka Rejčel Džonson.

Najveće poniženje za Kamilu Parker: Evo šta joj je kraljica Elizabeta uradila!

Priča se da se bivša cimerka pokojne princeze Dajane, Kerolin Bartholomev, čekajući da počne svečanost, obratila paru pored sebe i pitala ih odakle poznaju Harija i Megan. Bili su to Klunijevi, koji su joj odgovorili da ih ne poznaju”, izjavila je Rejčel, te dodala kako smatra da Opra Vinfri, Dejvid i Viktorija Bekam takođe nikako ne mogu biti dugogodišnji i dobri prijatelji kraljevskog para, iako su tada sedeli na povlašćenim mestima.

Uma Turman ima novog partnera: Sudbonosni susret kao na filmu, arhitekta nije ni znao ko je ona! (FOTO)