Šajlo Džoli-Pit pobegla od kuće?

Kada niko ne pomišlja da u porodici Džoli-Pit može biti još više drame, oni ponovo šokiraju.


Naime, kako piše ‘New Idea', 14-godišnja biološka ćerka Breda i Anđeline, Šajlo je nestala na 48 sati. Ako je verovati njihovim natpisima, pobegla je od kuće zbog svega što se trenutno događa u porodici.

 

Naime, njen otac u vezi je sa skoro 30 godina mlađom manekenkom Nikol Poturalski. Anđelina je zbog svega besna, a sve to je na devojčicu, navodno, ostavilo velike tragove.

 

Prošle nedelje, što je skoro četiri godine otkako je započela dramatična brakorazvodna parnica, Šajlo je odlučila na svoju ruku da pobegne od kuće.

 

 

Otišla je kod prijateljice na puna dva dana, da nikome nije rekla gde je“, govori izvor blizak porodici. Iako se nakon ta dva dana smirila i vratila kući, u međuvremenu je pozvana policija.

 

Anđelina je umrla od brige, kao što možete i zamisliti. Zna da Šajlo ima različite potrebe od svojih braće i sestara. Anđelini je jednostavno bilo teško biti tu za sve njih u isto vreme i u istoj meri. Šajlo je inače mirnije i povučenije dete, pa je ponekad teško znati šta joj se vrti po glavi“, ispričao je pomenuti izvor.

 

Nakon što je celo osoblje njihove vile krenulo u potragu u obližnjem susedstvu, 14-godišnjakinja je odlučila nazvati majku i reći joj da je dobro.

 

 Ipak, Anđelina je za sve okrivila Brada, koji “paradira s nemačkim modelom dok deca to sve gledaju”.

 

 

( Story.hr/glossy )