Samo jedna može značiti RAZVOD!

Bez obzira koliko vole svoje supruge, muškarce će uvek pojedine ženske osobine dovesti do ludila.

U ekstremnim slučajevima, neke od ovih stvari mogu da uzdrmaju i najčvršći brak, pa čak i da dovedu do razvoda.

Ovo je 5 ženskih osobina koje muškarci organski ne podnose.

Kada ne žele da kažu u čemu je problem

Klasična “kvaka 22” situacija za muškarce – šta god da urade biće pogrešno.

Žene obično, kada se naljute, neće jasno da kažu u čemu je to on pogrešio. Žele da partner sam shvati i da se iskupi zbog toga.

Ali, problem je što on često nije svestan svoje greške, pa vi morate da im ukažete na to, jer inače neće shvatiti zbog čega se ljutite. Svakako je bolje da odmah to rešite to, a ne da pustite da oni nagađaju šta je u pitanju jer možda nećete dobiti ono što očekujete.

Nesigurnost

Ono što im još smeta jeste kada im je partnerka nesigurna i stalno traži mane na sebi. Čak i kada nemate samopouzdanja, odglumite ga

Zapostavljanje

Nekada se dešava da ih partnerke zapostavljaju, da nalaze vremena za sve, osim za njih. Realno, niko od nas ne voli da se oseti zapostavljeno, kao da ste voljenoj osobi na poslednjem mestu.

Stalna ljubomora

To što pravite ljubomorne scene i vidite problem gde ga nema, vam zaista ne pomaže. Ako preterujete u ljubomori, ne verujete toj osobi, zašto ste onda sa njom?

Zivkanje i proveravanje

Ne možete očekivati da će partner non-stop biti s vama. Konstantnim zivkanjem i ispitivanjem, samo ćete ga udaljiti od sebe. Zapamtite da partner nije jedini smisao vašeg života. Umesto da trošite vreme na kontrolisanje, okrenite se svojim hobijima i dragim osobama u vašem životu.

(Espreso/Informer)