Šaulićeva je sa porodicom praznike provela u Americi, veoma neobično!

Na kraju su svi napravili zabavu za sebe i odlično se proveli.


foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ilda Šaulić praznike je provela u Americi sa suprugom i ćerkom Emom, ali je sam dolazak prošao veoma neslavno, što je i podelila sa publikom.

“Odmah po sletanju bili smo dva dana zarobljeni u Nju Džerziju, jer je čitav Njujork bio u kolapsu zbog snežne oluje. Tek kada se to smirilo, otišli smo da obiđemo grad, ali ostali smo kraće od planiranog zbog Bojanovih obaveza u Vermontu, što je bio osnovni povod za naše putovanje”.

“Bojan ima stan u Sent Albansu, živopisnom američkom gradiću poput onih iz romantičnih komedija s božićnom temom. Na centralnom trgu su klizalište, gradska skupština, jedna biblioteka, nekoliko čajdžinica… Sve je dekorisano još za njihov Božić, svuda se čuje muzika, imaš osećaj kao da živiš na Holmark kanalu. Ema je s tatom išla da iseku jelku, okitili smo kuću, bilo je samo nas troje, jer neki od prijatelja zbog snega nisu mogli da dođu. 

Pevačica ističe da su 2021. godinu dočekali po našem vremenu, a kasnije su otišli na spavanje.

“Uveče smo izašli u šetnju, u parku ima bina koja je natkrivena i na kojoj nema programa, ali smo mi na njoj nastupali. Ja sam recitovala, Bojan je pevao pesmu Riblje čorbe, dok je Ema bila zadužena za moj repertoar, pa je otpevala „Stani, dušo”. Uprkos ograničenom kretanju, pro- veli smo se fantastično. I Božić smo proveli porodično, Ema nam je bila položajnik, ali sad smo se uželeli sunca, tako da ćemo se spustiti do Floride čim budemo mogli”, zaključuje Ilda.

( Kurir.rs, Objektiv )