Saveti uz koje će vaša frizura UVEK izgledati kao da ste upravo izašle iz SALONA

Lepa i negovana kosa ukras je svake dame od stila, zbog čega je izuzetno važno posvetiti joj posebnu pažnju.


Prema istraživanju američkog portala posvećenom lepoti, čak 74 procenta žena priznalo je da loša frizura ima izuzetno negativan uticaj na njihovo samopouzdanje i čini da se osećaju loše. Zbog toga mnoge od nas posebnu pažnju posvećuju nezi kose – prvenstveno njenom zdravlju i očuvanju kvaliteta, a potom i samom izgledu i frizuri.

U današnje vreme na tržištu je dostupan zaista širok spektar različitih proizvoda za negu i stilizovanje, međutim, vođene pređašnjim iskustvima, dame širom sveta sve češće se odlučuju za prirodne maske za negu koje će hidrirati i nahraniti kosu, kao i aparate za stilizovanje kojima će postići željeni efekat, a ono što je najvažnije – koji pritom neće narušiti zdravlje vlasi i oštetiti kosu.

Uzimajući u obzir ubrzan tempo života sa kojim se danas suočava većina pripadnica nežnijeg pola, mnoge od nas posete frizerima zamenile su samostalnim friziranjem kod kuće. Međutim, fenovi i proizvodi za stilizovanje poznati su kao “ne tako dobri prijatelji” naše kose, pa njeno stilizovanje, pored čestih promena temperature i spoljašnjih uticaja koje je čine beživotnom, oštrom i naelektrisanom, može samo još dodatno pogoršati njeno stanje.

Zbog toga je Rowenta kreirala PREMIUM CARE liniju proizvoda za savršeno oblikovanje i negovanje kose obogaćenu keratinom i arganovim uljem.

Keramička obloga fenova, stajlera i presa za kosu sa kašmir keratin oblogom i arganovim uljem predstavlja dragocenu kombinaciju za izuzetan sjaj i elastičnost kose. Optimalna distribucija i regulacija toplote i Ionic sistem smanjuju naelektrisanje kose, ne isušuju je i čine je glatkom, sjajnom i lakom za stilizovanje i na nižim temperaturama.

Nova linija Rowenta proizvoda za stilizovanje kose Premium Care obuhvata fenove, stajlere za uvijanje kose, rotacione četke i prese za kosu, sve ono što će vam omogućiti da brzo i lako stilizujete kosu kod kuće i dobijete profesionalne rezultate, kao kod frizera.

Multifuncionalnost proizvoda dodatno olakšava upotrebu i pruža više mogućnosti oblikovanja kose. Uz rotacionu četku istovremeno sušite i stilizujete kosu, a pojedini modeli presa su tako dizajnirani da možete i da ispravljate i da uvijate kosu.

Vaša kosa zaslužuje da bude lepa, glatka, negovana i sjajna, a uz ove aparate ćete joj takvu negu i pružiti – vaše je samo da odaberete aparat koji najviše odgovara vašim potrebama i budite sigurne da ćete svojom frizurom i izgledom vaše kose privlačiti pažnju gde god se pojavite!
foto: Promo

BRZO SUŠENJE BEZ PREGREVANJA ZA SJAJNU I ZDRAVU KOSU

ROWENTA Instant Dry Premium Care fen predstavlja savršeno rešenje za sve potrebe vaše kose – osim izuzetno brzih rezultata sušenja, kosa će nakon njegovog korišćenja biti savršeno nežna i sjajna, a njegove performanse su povezane sa zaštitom i negom: podešavanje Advanced Care štiti kosu od pregrevanja i održava vašu kosu lepom ceo dan. Generator jona osigurava glatku i kosu laku za oblikovanje i smanjuje statički elektricitet, dok uz pomoć difuzera postižete volumen kovrdža. Udar hladnog vazduha omogućava učvršćivanje frizure na kraju sušenja i dugotrajne rezultate.


foto: Promo


NIKAD LAKŠE DO SAVRšENO RAVNE I GLATKE KOSE

Rowenta Premium Care Brush&Straight omogućava jednostavno ispravljanje kose koje čuva volumen i sjaj. Integrisana prirodna četka pomaže u očuvanju prirodnog volumena i daje kosi gipkost, a kombinacija Ionic generatora i ekskluzivnog sloja Kašmir keratina i arganovog ulja daje kosi blistav sjaj. LCD displej pruža veoma preciznu kontrolu temperature od 130 do 200°C, a kosa ostaje zaštićena i na temperaturi od 170 °C. Uz dodatne karakteristike poput 15 sekundi za zagrevanje, efikasnosti u samo jednom potezu i pokretne ploče, Premium Care Brush&Straight daje savršene i glamurozne rezultate.


foto: Promo


PRELEPE LOKNE UZ IZUZETNU NEGU ― ZA SVAKI TIP KOSE

ROWENTA Premium Care Precious Curls predstavlja savršen paket za stilizovanje kose, za izuzetnu negu i glamurozan stil.

Njegova 3 programa za negu omogućavaju idealnu kombinaciju temperature i vremena uvijanja u zavisnosti od tipa kose čuvajući lepotu kose i njeno zdravlje, a 3 različita vremena uvijanja dopuštaju vam da stilizujete kosu kako želite – od blagih talasa do sitnijih i većih kovrdža.

Ekskluzivna obloga od Kašmir keratina i arganovog ulja i integrisani tajmer koji kontroliše vreme uvijanja omogućava da napravite predivne lokne bez rizika od pregrevanja, dok LCD displej omogućava preciznost u kontrolisanju temperature.


foto: Promo


BESPREKORNO SUŠENJE I OBLIKOVANJE KOSE ― GLAMUROZNI REZULTATI U SAMO JEDNOM PROIZVODU

ROWENTA Brush Activ' Premium Care je savršeni alat za postizanje glatke, luksuzne frizure koju možete napraviti kod kuće. Ova četka profesionalnog kvaliteta besprekorno suši i oblikuje kosu, a opremljena je dvostrukim boosterom jona koji eliminišu statički elektricitet za glatku kosu, laku za oblikovanje.

Brush Activ' Premium Care ima četke od prirodne dlake za sjajnu kosu, a donosi savršene rezultate oblikovanja kroz automatsku rotaciju i snažno sušenje, dok dve četke omogućavaju uspešnu upotrebu na kratkoj i dugoj kosi. Obloga od kašmira, keratina i arganovog ulja u kombinaciji sa dvostrukim boosterom jona pružiće vašoj kosi sjaj i rezultate kao iz frizerskih salona. Uz poboljšane karakteristike poput 3 brzine/temperature i udar hladnog vazduha za dugotrajne rezultate, Brush Activ Premium Care garantuje prekrasan sjaj i zapanjujući volumen na dohvat ruke.