Savršen stil i majke i ćerke! (FOTO)

Kejt Mos,

Slavna manekenka pokazala je zašto su je smatrali ikonom stila, obukla svilenkasti krem kaftan širokog kroja. Uz haljinu i šal u istoj boji, Kejt je uparila metalik zlatne cipele, a večernji je izgled upotpunila crnom Šanelovom torbicom.

Crna torba bojom je odudarala od jednobojnog večernjeg autfita slavne manekenke, ali je odgovarala odabiru odeće njene 17-godišnje Lile.

Mlađa sestra Kejt Mos je sve ono što ona nikad nije bila: Zanosna, sa oblinama i bez kompleksa! (FOTO)

Devojka je za izlazak s majkom i njenim dečkom obukla prozirnu čipkanu midi haljinu, koju je iskombinovala s crnom kožnom jaknom, čizmama i torbicom.

Kejt Mos (46) je Lilu dobila u vezi s kustosom i kreativnim direktorom Džefersonom Hakom i njeno je jedino dete.

Slavna manekenka do pre nekoliko je godina bila poznata po razuzdanom načinu života, a nedavno je otkrila kako sada nastoji da živi zdravije.Vežba jogu, dok je žurku zamenila gledanjem televizije.

Ovako Kejt Mos (46) održava mladalački izgled: U ovaj alat se kune! (FOTO)

‘Sad se brinem o sebi, dobra sam devojka. Odlazim u krevet, pijem puno vode, ne pijem previše kafe i planiram da ostavim cigarete', rekla je pre par godina.

Sredinom devedesetih, manekenka je dane provodila krećući se između modnih pista i barova, koji su joj bili gotovo drugi dom.

Sad odlazim u krevet u 23 sata i pre spavanja gledam Netfliks. Sa stresom se nosim vežbajući jogu, koja mi pomaže da se koncetrišem na ovde i sada', rekla je nedavno za časopis El Kejt Mos.

(Stil.Kurir.rs)