Severina otkrila kako provodi vreme u samoizolaciji nakon što joj je potvrđen virus


Hrvatska pevačica nedavno je saopštila da je pozitivna na virus korona, zbog čega ovaj period provodi u samoizolaciji. Ipak, daleko od toga da se Seve dosađuje!


foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre nekoliko dana, mediji su javili da je Severina Kojić zaražena virusom korona, što je i ona sama potvrdila.


Pevačica se, otkad joj je virus potvrđen, povukla u samoizolaciju u svom domu, a sada je na svom profilu na Instagramu otkrila kako joj protiče vreme.


Severina je podelila snimak s jednog od svojih najpoznatijih nastupa i u opisu se najpre obratila svojim obožavaocima koji su joj pisali proteklih dana.


Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam svima zahvalim. Na neverovatnoj brizi. Ne stižem da odgovorim i zahvalim svima, ponekad moram i da se odvojim od telefona. I dalje sam dobro — počela je.


Ona je potom ispričala kako joj prolaze dani i, po svemu sudeći, pevačica se ne dosađuje — naprotiv!


Vreme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobilnom, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim da plešem da se izvinjavam susedima na ponekad preglasnoj muzici. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprečava (kao i mene) da ne zaplešemo gde god sad bili… Bred Pit poludi… — napisala je Seve.

 

( Glossy )