Šik letnji komplet Emilije Klark koji će izmamiti uzdah modnim sladokuscima

Zvezda serije “Igra prestola” odabrala je baby blue spoj rezervisan za devojke sa samopouzdanjem!


Britanska glumica Emilija Klark, koja je stekla svetsku slavu ulogom Deneris Targerijan u seriji “Igra prestola”, uvek je besprekorno odevena, a njen stil odlikuje nešto što je jedna od prvih asocijacija na nju: ljupkost! Šarmantna Londonka spada u red holivudskih slatkica i devojaka iz komšiluka, pa je ta nota prisutna i u njenim najglamuroznijim izdanjima, a sada smo je videli i u stilu koji je pripremila za televizijsko gostovanje.


Emilija je virtuelnim putem gostovala u emisiji Džimija Felona, ali je to što je sedela ispred svog kompjutera i što su gledaoci videli smo njena ramena i glavu nije sprečilo da se dotera od glave do pete! Ona je odabrala vrlo lep komplet svetloplave boje koji potpisuje modna kuća Balmain, sastavljen od kratkog topa bez rukava i duboke suknje ravnog kroja i maksi dužine. Oba komada — za koje je Klarkova izdvojila više od 2.000 evra komada — ukrašena su efektnim zlatnim dugmićima, a Emilija ih je upotpunila belim sandalama s kašićima u duhu dvehiljaditih koje nose potpis kuće Gianvito Rossi.


Glumica je odlučila da podigne kosu, što je sjajan izbor u kombinaciji s golim ramenima, a to je dodatno naglasilo njene viseće minđuše slavnog brenda Tiffany & Co.


Ništa napadno i komplikovano, a utisak je izvanredan!

( Glossy )