Slavica Ćukteraš odgovorila svima koji kritikuju njene provokativne fotografije

Popularna pevačica sve češće objavljuje nešto smelije fotografije nego što smo navikli, a to se ne dopada baš svima koji je prate.

foto: Damir Dervišagić

Slavica Ćukteraš od svojih prvih dana na sceni privlači mnogo pažnje javnosti, pa su mnogi pažljivo pratili svaki njen korak čak i dok je odmarala od muzike.


Otkako se vratila u javni život, mediji i njeni obožavaoci ne libe se da prokomentarišu sve što ona uradi i kaže, pa je tako mnogima zasmetalo što se na njenom profilu na društvenoj mreži Instagram mogu videti nešto provokativnije fotografije nego ranije.


Slavica je odlučila da odgovori na ovakve kritike, pa je podelila Instagram Story kojim je otvoreno rekla šta misli o svemu.


—   Postavljanjem mojih provokativnih fotografija nemam cilj nikoga da uvredim. Ponosna sam na svoje godine, svoj izgled, svoje telo i nemam problem da to pokažem. Ako sam se razvela, nisam umrla. Ukoliko vam smeta sadržaj koji je predstavljen na profilu, onda isti nemojte da gledate —  istakla je pevačica.


—  Za sve one koji poštuju jak, samostalne, hrabre žene koje se ne stide svog izgleda imam samo jednu poruku:  ne može vam niko ništa —   zaključila je.

( Glossy )