ŠOKIRAĆETE SE KAD ČUJETE OVO IME! Majka htela da dete ima neko “kul ime”, sad joj se svi smeju!

Jedna žena otkrila je kako je njena sestra dala ime svom detetu – i svi su šokirani!


Izvor: Guliver/Getty Images/Oleksandra Troian

Biranje imena za bebu je “zadatak” kojem se roditelji ozbiljno posvećuju jer ipak treba imati na umu da odabrano ime dete prati celog života.

I dok su ranije bila popularna neka jednostavnija i tradicionalnija imena, kako kod nas, tako i u svetu, svedoci smo da su se te stvari promenile i da mnogi roditelji sada žele neko trendi ime. Štaviše, neki odlučuju da daju detetu neko potpuno “novo” ime u želji da budu što originalnije, ali to nije uvek pametno.

Dokaz za to je i jedna žena koja se na Redditu požalila kako je njena sestra dala detetu veoma neobično ime! Tokom cele trudnoće nije želela da otkriva kako će se dete zvati, a onda je saopštila da je detetu dala ime – Kul.

“Sestra je skrivala ime deteta kroz trudnoću i jedva sam čekala da čujem za koje ime se odlučila. Moja sestra i njen suprug su ozbiljni, poslovni ljudi, tako da nisam očekivala ovako ‘ludo' ime”, napisala je ona na Redditu.

Ona dodaje da je mislila da je reč o šali kada su otkrili ime.

“Kakvo je to holivudsko ime? Pogađala sam nekoliko puta kako će se beba zvati i sestra mi je rekla da nikada neću pogoditi. Pa, bila je u pravu!”.

Šta vi mislite o ovom i drugim neobičnim imenima?

  • Ne volim ta moderna imena

    88.19%
    (127)

  • Sviđa mi se, volim neobična imena

    11.81%
    (17)

Povratak na glasanje

Ova žena dodala je još i da joj je sestra nekoliko puta govorila da žele “kul ime” za bebu, ali da nisu imali ideju kako da je nazovu.

Ova objava izazvala je veliku pažnju na toj stranici, a komentari su različiti – od toga da ljudi pišu “nadamo se da su joj barem dali normalno srednje ime”, do toga “pustite ljude da nazovu dete kako hoće, njihovo je”.

Pogledajte u videu top 10 najčudnijih imena dece poznatih ličnosti:

03:32
Viral – Imena dece poznatih
Viral
Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Inicijalizacija u toku…