Šta je prava, istinska i najlepša LJUBAV? — Srećan život — Lovesensa.rs

FilmAvatar” osim što je jedinstveno filmsko ostvarenje, u sebi krije brojne žvotne mudrosti, kao i unikatan odgovor na pitanje šta je prava ljubav

On: Da li želiš da vodimo ljubav?
Ova: Da.
On: Znači da se skinem?
Ona: Zašto?
On: Da bimso vodili ljubav…
Ona: Ne moraš. To nije jedini način vođenja ljubavi.
On: Pa kako ćemo to učiniti?

Najlepši citati iz knjige "Čovek po imenu Uve": reči koje se urežu u srce i probude emocijeNajlepši citati iz knjige “Čovek po imenu Uve”: reči koje se urežu u srce i probude emocije”Bio je čovek koji se razume u ono što piše crno na belo.
A ona je predstavljala boje. Sve boje u njegovom životu.”

Ona: Opusti se. Razgovaraćemo. Smejaćemo se… svemu i ničemu. Do suza… do nemoći. Gledažemo se pažljivo, duboko… Dešifrovaćemo sve kodove u nama.

Ne moraš da se skineš. ne treba mi tvoje telo. Želim tvoju dušu. Otkrij svoju dušu. Pokaži mi sve unutrašnje rane, ožiljke, suze…

Poljubiću ih… Prigrliću ih … Svideće ti se… Pogledaćemo u dubine okeane naših duša… I plivaćemo u njima… U tom dubokom zaronu sve reči će biti suvišne. Nestaće. Utonućemo u tišinu.

On: A dodir?

Ona: Da, dodirnuću te. Sa osećajem, toplinom, nežnošću… Sa beskonačnom ljubavlju… dok ne osetim tvoju Dušu.

Ona: Možeš li da mi pružiš ruku?

On: Evo…

Opra Vinfri - najlepši citati o životu, uspehu i snovima: Ako želiš da se osećaš dobro...Opra Vinfri – najlepši citati o životu, uspehu i snovima: Ako želiš da se osećaš dobro…”Budi zahvalan za ono što imaš i imaćeš više. Ako se koncentrišeš na ono što nemaš, nikad nećeš imati dovoljno.”

Ona: Čuješ li me? Sada vodimo ljubav … Pogledajmo se … Duboko … Sa otvorenom dušom i srcem … Ako dođe želja za poljupcem, neka se to dogodi … Spontano … Nežno … Bez pitanja … Bez dozvole. .. Pustimo sve iz nas … Sva sećanja … Sve tajne … Pogledajmo se u potpunoj golotinji naših Duša … Vodimo ljubav … Vodimo ljubav na sveti, najslavniji način.

Volim tvoju dušu… Prihvatam tvoj dah i udišem tvoju suštinu… Vodimo jedno drugo… Pustimo dok traje, dok ne osetimo da smo JEDNO u vremenu i prostoru…

Da li sada razumete šta je istinska LJUBAV? Ja je zovem: Vođenje ljubavi sa DUŠOM!

Inspiracija: Sensa.si

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs