Šta muškarci misle kada im ne odgovorite na poruku?

Mislite li da jedino žene drame kada im se frajer ne javi nakon izlaska ili im ne odgovori na poruku? Varate se.

Muškarcima se takođe u takvim situacijama po glavi motaju svakakve misli i uglavnom su slične onima o kojima razmišljaju i žene, piše Cosmopolitan.
Provjerite šta sve muškarci misle kada im se na javite kako ne biste više nikad to napravile nekome ko vam se zaista sviđa.
“Da li je ovo neka igrica?”
Muškarci će često pomisliti da ih testirate tako što se ne javljate, odnosno provjeravate koliko mu se zaista sviđate očekujući da bi se on trebao još više potruditi oko vas. Ako to stvarno radite, onda morate znati i da se mnogima od njih takve igrice ne sviđaju pa će vas “otpiliti”.

“Možda je izgubila mobitel?”
Ovo je sigurno i vama palo na pamet kada vam se frajer koji vam se sviđa nije javio danima, nakon čega ste se vjerovatno zapitale i je li vam uopšte dao svoj pravi broj. Isti tok misli imaju i muškarci kada im ne odgovorite na poruku ili poziv.
“Možda sam napravio nešto pogrešno na prvom susretu”
I muškarci, baš poput žena, nakon prvog susreta s nekim ko im se svidio, premotavaju film u glavi i pitaju se jesu li napravili nešto čime su vas odbili i zbog čega ih više ne želite vidjeti.

“Ne znam zašto se ne javlja i nije me briga.”
Neki će muškarci to jednostavno doživjeti kao vaš gubitak. “Jesam li se zaljubio u nju?”
Nakon cjelodnevnog iščekivanja vaše poruke ili poziva, mnogi će se muškarci zapitati je li to znak da su se zaljubili.

“Ne mogu više izdržati, javiću joj se opet.”
Ako nejavljanjem zaista testirate da li je neki frajer zagrijan za vas, trik bi vam mogao i upaliti.
“Thank you, next!”
Ok, možda im na pamet neće pasti baš stihovi iz pjesme Ariane Grande, ali mnogi muškarci će vaše nejavljanje doživjeti kao odbijanje i neće im se više dati truditi oko vas pa će nastaviti dalje.
(Ljepota i zdravlje)