STAROSNA GRANICA — DA ILI NE?! Sofija Vergara u odevnom komadu za koji kritičari tvrde da ne bi trebalo da ga nosi

Oko jednog odevnog komada već dugo se vodi prava polemika, ali Sofiju Vergaru to ne  zanima — ipak je u pitanju njena omiljena odeća…


Lepa Kolumbijka Sofija Vergara poznata je po ležernom stilu oblačenja kome je verna od početka karijere. Ona trenutno snima novu, šesnaestu sezonu šoua Amerika ima talenat i često na snimanja dolazi upravo u farmericama, što je njen omiljeni odevni komad. 

Ona posebno voli kežual, pocepane farmerke, i redovno ih kombinuje sa visokim potpeticama, što je zaštitni znak njenog stila!

Međutim, ovakav odabir mnogim korisnicima društvenih mreža i modnim kritičarima ne dopada se toliko, te Sofija često dobija komentare da takve farmerke nisu za žene koje su prešle četrdesetu.

Kad vidim stariju ženu u pocepanim farmerkama, odmah pomislim da ne može prihvatiti svoje godine“, poručili su joj na Instagramu.

Sofija Vergara definitivno ne razmišlja ni sekundu o ovim “pravilima” koje su podelila mišljenja. I dok neki nemaju problem da nose ovakve odevne komade nevezano za starosnu dob, drugim ženama (ili čak i muškarcima) ne pada na pamet da ih nose. Jedno je sigurno, a to je da ih se Sofija uopšte ne mora odricati kad joj već fenomenalno stoje!

( Glossy )