“Štedljivi” odevni komad koji Kejt Midlton kombinuje uz SVE

U pitanju je jednostavan odevni komad koji bi svaka žena trebalo da ima u ormaru


Kejt Mildton ovih dana predstavlja najveće britansko istraživanje o važnosti prvih pet godina života za detetov razvoj, fizičko i mentalno zdravlje, ali i posledice na samo društvo.

Deo prvih rezultata istraživanja prezentovala je u videu objavljenom na Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Za ovu pojavljivanje odabrala je vrlo jednostavno, ali elegantno izdanje sastavljeno od bele majice preko koje je obukla sako u prljavobeloj boji, koja je posebno popularna u zimskom delu godine.

Reč je o strukiranom modelu s dugim rukavima napravljenim od mešavine viskoze i poliestera, u boji koja je vrlo popularna u letnje vreme, ali i u hladnijem delu godine.

Veruje se da je štedljiva vojvotkinja ovaj sako nosila već nekoliko puta. Prvi put viđena je u belom sakou 2016. godine tokom posete Kanadi, kada ga je uparila s tamnoplavim pantalonama, belom majicom i mokasinama.

Jednostavan kroj laska najrazličitijim odevnim komadima – od ležernih pantalona, preko lepršave suknje, do male crne haljine.

( Glossy, Zadovoljna.hr )