Šumahera sele u vilu vrednu 30 miliona, a stručnjak otkriva njegovo trenutno stanje!

Šumaherovi su vilu od 15.000 kvadrata pre tri godine kupili od bivšeg predsednika Reala Florentina Pereza.


Mihael Šumaher će oporavak od teških povreda nastaviti na Majorki u Vili Jasmin, koju je supruga Korina pretvorila u rehabilitacionu bolnicu.

Šumaherovi su vilu od 15.000 kvadrata pre tri godine kupili od bivšeg predsednika Reala Florentina Pereza za 30 miliona evra.

Perez je imanje prodao kad mu je preminula supruga Mari Anhel Sandoval. Florentino nije želeo da živi bez nje u kući koju su posedovali 12 godina.

Neurohirurg Erih Riderer je pre nekoliko dana za francusku televiziju TMC izneo dijagnozu koja baš i ne obećava.

“Šumi je gotovo u vegetativnom stanju. Diše, srce mu kuca, verovatno može da sedne i uz nečiju pomoć možda da napravi korak-dva, ali to je sve. I mislim da je to maksimum. Nažalost, realno je proceniti kako ne postoje šanse da ga vidimo onakvog kakav je bio pre nesreće”.


Ipak, Riderer nije bio blizak Šumaherovima, pa neki njegovu izjavu ne uzimaju zdravo za gotovo iako se radi o vrhunskom stručnjaku.

Elizabeta Gregoraći, bivša supruga Flavija Brijatorea, koji je Šumaheru bio šef u Benetonu, i koja je jako bliska sa Šumaherovima, tvrdi da će i u Majorki biti teško videti Mihaela.

“Mihael ne može da govori. Komunicira treptajima očiju i pogledom. Samo troje ljudi sme da ga poseti, naravno izuzev najbliže porodice i medicinskog osoblja. Korina je od Vile Jasmin napravila luksuznu bolnicu vrednu 30 miliona evra”, izjavila je Gregoraći za italijansku televiziju.

Vila Jasmin i imanje Las Brisas ima dva sletna mesta za helikoptere, dva bazena i veliki vrt s palmama koji se prostire čitavim imanjem. S njega puca spektakularni pogled na Mediteran.

( Kurir.rs )