Super mama ostavu za igračke preuredila u mini kafić za kćer

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: ČUDO OD DJETETA: STELIOS (7) JE SAM SKLADAO ‘IZOLACIJSKI VALCER'

‘Uradi sam' vještine ovih dana sve više znače – osobito za ljude koji imaju viška vremena i volje koji tako mogu razveseliti svoje najmlađe boljim poklonima nego onim gotovim iz trgovina.

Becky Alice oduševila je internet svojim majstorskim vještinama, kad se na Facebook stranici Extreme Couponing and Bargains UK group pohvalila projektom koji je napravila za svoju kćer, i to sve za nevjerojatnih 120 kuna!

Pogledajte video o prevenciji nasilja u školama:

Naime, Becky je imala staru drvenu kućicu u dvorištu koja joj je služila kao odlagalište za stare igračke koje se više ne koriste, pa je pomislila kako bi morala nešto učiniti s njom, a ni sama nije slutila da će napraviti tako nevjerojatnu transformaciju.

Za projekt je koristila ostatke boja koje je imala otprije, plastično cvijeće s eBaya i stare plastične stolce koje je ukrasila, prenosi Daily Mail.

Mini kafić na otvorenom | Autor: Facebook

Ponosnoj je majci u gradnji pomagao partner Byron, a na Facebooku je podijelila fotografije prije i poslije transformacije.

DIY projekt | Autor: Facebook

DIY projekt | Autor: Facebook

Njezin je post brzo prikupio preko 5000 lajkova, a ljude je najviše oduševila snalažljivost te minimalni izdatak koji je imala. 

DIY projekt | Autor: Facebook

‘Toliko lijepo izgleda da sam se skoro rasplakala', komentirale su neke od obožavateljica ove transformacije. 

DIY projekt | Autor: Facebook

Od odlagališta igračaka do slatkog malog kafića ❤ Molim vas, zanemarite moju ogradu kojoj treba malo boje, napisala je uz svoju objavu.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: DJECI SU DOSADILE SVE IGRAČKE? KUĆNI PREDMETI ĆE IH ZABAVITI 

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

 

(24sata.hr)