Svjetska linija za njegu kože Kylie Skin uskoro i kod nas

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Esencijalna ulja za kosu: Protiv prhuti, za bolji rast i kvalitetu

Jedna od najpoznatijih linija za njegu kože, Kylie Skin, uskoro dolazi i kod nas te će ekskluzivno biti dostupna na Douglas.hr i u njihovim parfumerijama.

POGLEDAJTE VIDEO (Kylie Jenner troši milijune na zabavi):

Kylie Jenner je prve proizvode vlastite beauty linije predstavila prije godinu dana, točnije 22. svibnja 2019. Cilj je bio stvoriti pristupačnu i lako dostupnu liniju sigurnih i učinkovitih proizvoda za njegu kože žena i muškaraca svih dobnih skupina.

Prva i glavna linija sadrži šest proizvoda koji su sastavni dio dnevne skincare rutine koju koristi i sama Kylie – pjena za čišćenje lica, piling za lice, hidratantna krema, krema za oči, toner za lice i Vitamin C serum. Cijene se kreću od 189 kn do 265 kn.

Proizvodi su veganski, nisu testirani na životinjama, te su bez glutena, sulfata i parabena te su dermatološki ispitani. Od lansiranja prve linije proizvoda, Kylie je još predstavila svoju liniju za ljetno tijelo u srpnju 2019. godine, a dodatno radi na novim proizvodima u 2020. godini.

Kylie Skin by Kylie Jenner linija proizvoda biti će ekskluzivno dostupna za prodaju u odabranim Douglas parfumerijama i na Douglas.hr od 22. svibnja.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Esencijalna ulja za kosu: Protiv prhuti, za bolji rast i kvalitetu

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA

(24sata.hr)